2024. április 20.
Még időben szólunk!

Székely táncmulatság a Művelődési Házban

2011. február 4. péntek

A korábbi években megszokott, nagy sikerű bál helyett most egy fokkal lazábbra váltanak a szervezők. A Székely táncmulatságról Márton Évát kérdeztük.

"A korábbi évekhez hasonlóan most is a csíkszeredai Abos Károly és zenekara húzza a talpalávalót. De nyitni szeretnénk azok felé is, akik a könnyedebb szórakozás hívei. Sikerült megnyernünk a Székelylend (Open Stage) zenekart, akik manapság meghatározó szerepet töltenek be az erdélyiek szórakoztatásában, de már rengeteg meghívásuk van az egész Kárpát-medence területére is. Az ő fellépésük igazi kuriózuma lesz az idei rendezvénynek, amelyet át is kereszteltünk táncmulatságra, mert azt szeretnénk, hogy vendégeink felhőtlenül szórakozzanak, táncoljanak egész éjjel. Persze a székely himnusz ezúttal sem maradhat el, és néhány szép szavalatra is sor kerül, de azután már a zenéé és a táncé lesz a főszerep. Szeretettel várunk mindenkit, időben foglaljanak asztalt, mert az érdeklődés nagy."

Ennek okán hirdetjük mi is ilyen korán a rendezvényt, melyre március 26-án, 20 órakor kerül sor a József Attila Művelődési Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás