2024. április 19.
Ülésezett a képviselő-testület

Szilárd burkolatot kap a Domb utca és a Vörösmarty utca

2010. február 2. kedd

A költségvetés tervezetével foglalkozott kiemelten a képviselő-testület a 2010. január 25-én megtartott ülésén. Egyhangú döntést hoztak arról, hogy - a korábbi terveknek megfelelően - az idei évben megépül mind a Domb-, mind a Vörösmarty utca.

Az önkormányzat 2010-ben is folytatja útépítési programját. Az EU-s forrásokból és saját erőből megújuló Fő út mellett egy másik nyertes pályázat segítségével kaphat szilárd burkolatot az Árpád-, a Gyóni Géza-, a Wesselényi-, a Báthory- és a Kazinczy utca.
Ezeken túl egyhangú szavazással döntött a képviselő-testület arról, hogy kiemelt fejlesztésként megépíti a Domb-, illetve a Vörösmarty utcát. Ez utóbbiak beruházásának összértéke mintegy 180 millió forint. Mindkét utca nagy jelentőségű, sok ingatlannal rendelkező, hosszú utca.
Döntöttek a képviselők arról, hogy idén is folytatódik a közfoglalkoztatás, amelynek keretében munkalehetőséget kaphatnak azok a munkanélküliek, akik már kikerültek a munkaügyi központok által folyósított támogatási körből. Tovább folytatódik a Knézich utcai városi báziskonyha megvalósítása: a testület tulajdonosi hozzájárulását adta az engedélyeztetési eljárás lefolytatásához.


(Az ülésen született határozatokat a „Testületi ülések” menüpontban olvashatják – a szerk.)
 

Twitter megosztás Google+ megosztás