2024. március 28.
Bemutatkozik a város új honlapja

Dr. Szalay László polgármester köszöntője

2009. december 7. hétfő

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Dunaharaszti város hivatalos honlapján! Örömmel üdvözlöm Önt, aki városunk lakójaként tájékozódni szeretne a mindennapok történéseivel kapcsolatban, és eligazodni a helyi szolgáltatások terén; Önt, aki internet-böngészőként oldalunkra tévedt, vagy országjáróként érdeklődik településünk és térségünk iránt; s végül, de nem utolsó sorban, Önt, akinek cége régiónkban találta meg – vagy éppen most keresi - gazdasági számításait! Megújult portálunk elsősorban az Ön igényeinek kíván megfelelni.

Új arculatunk kialakításában egyrészt a megfelelő városkép megteremtése, másrészt az oldal tartalmában való könnyebb, kényelmesebb eligazodás lehetősége is vezérelt minket. A főoldalon található – folyamatosan frissülő –, aktualitásokat tartalmazó hírfolyamunkkal naprakész tájékoztatást kívánunk nyújtani, ezáltal jártasságot biztosítani mindenki számára a közügyek terén. Rovatainkban ízelítőt adunk településünk társadalmi életéből, megmutatjuk nevezetességeinket, büszkeségeinket, felvonultatjuk kulturális értékeinket, történelmi hagyományainkat. A város hivatalai, intézményei, szolgáltató-, és ellátó központjai, szervezetei honlapunk segítségével a jövőben még könnyebben elérhetővé válnak.

Egy, a városunkhoz méltó honlap kialakítása közös érdekünk, melynek kezdő lépésein vagyunk túl. Hisszük, hogy támogatásukkal, javaslataikkal, észrevételeikkel gazdagodva együtt építhetjük tovább azt.
Üdvözlöm tehát Dunaharaszti virtuális világában, mindössze egy kattintásra a mindennapoktól, a város életétől!

Kellemes böngészést kívánok!

Dr. Szalay László
polgármester 

Twitter megosztás Google+ megosztás